سختی گیر چیست؟
سختی گیر وسیله ای است برای گرفتن سختی آب که حاصل از یون های منیزیم و کلسیم موجود در آب است . سختی موجود در آب باعث ایجاد مشکلاتی در تجهیزات می شود از جمله این مشکلات می شود به رسوب گذاری و کاهش بازده تجهیزات اشاره کرد.
سختی گیر رزینی متداول ترین سختی گیر موجود در بازار می باشد که در اغلب مجموعه های صنعتی کاربرد دارد.
طرز کار سختی گیر رزینی
عملکرد سختی گیر رزینی بدین گونه می باشد که آب از ورودی وارد سختی گیر می شود و با گذشتن از رزین کاتیونی یون های منفی جای خود را با یون های مثبت داخل رزین عوض می کنند. این عمل بارها و بارها تکرار می شود تا اینکه رزین خاصیت خود را از دست بدهد حال برای احیا و بازگرداندن رزین به تانک نمکی احتیاج داریم تا با عبور محلول نمک از داخل رزین دوباره حالت اولیه خود را پیدا کند و در مدار قرار گیرد.
انواع سختی گیر
سختی گیر ها انواع مختلفی دارند که با توجه به نیاز کارفرما می تواند یکی از آنها را انتخاب کند
سختی گیر رزینی
سختی گیر مغناطیسی
سختی گیر الکترونیکی
رزین سختی گیر
رزینی که درون سختی گیر استفاده می شود در جنس های مختلف موجود می باشد ولی یکی از باکیفیت ترین رزین های موجود در بازار رزین کاتیونی پرولایت انگلستان می باشد که همواره درون سختی گیر مورد استفاده قرار می گیرد. طول عمر رزین مورد استفاده حداقل دو سال می باشد که این مقدار با توجه به دبی آب عبوری از رزین سختی گیر قابل تغییر است.
ظرفیت سختی گیر
برای محاسبه ظرفیت سختی گیر باید اطلاعات کافی در این زمینه را داشته باشیم
اولین دیتا برای محاسبه ظرفیت سختی گیر رزینی داشتن دبی آب مصرفی می باشد
دومین پارامتر سختی کل TH می باشد که در صورت نداشتن سختی آب باید آب مورد استفاده مورد آزمایش قرار گیرد تا مقدار سختی آب کاملا مشخص شود
زمان بین دو بکواش یا احیای رزین
با داشتن این پارامتر ها می شود ظرفیت سختی گیر را محاسبه کرد
قیمت سختی گیر
استعلام قیمت سختی گیر فایبرگلاس یا فی
کارشناسان ناب زیست
021-88721092 09126147685
درباره این سایت